fbpx

Magdala Dharma

Al llarg dels anys he anat reafirmant que el camí terapèutic és el meu camí el meu propòsit a la vida, el meu Dharma. Ajudar a les persones a estar millor, viure millor, auto descobrir-se i curar-se. Crec fermament que totes les persones tenim un propòsit a la vida, més gran que els nostres desitjos, un propòsit per posar al servei dels altres alguna cosa transcendent que fa el món i a les persones que hi vivim una mica millors, més sanes més felices. Expliquen els meus pares que ja de ben petita em fascinava donar massatges amb les meves manetes estrenyent els punys i colpejant les seves esquenes, és una història que em desperta molta tendresa perquè l’entenc com el meu instint innat pel shiatsu.

Quan a la meva adolescència va ser el moment de decidir i definir a què em volia dedicar, el camí terapèutic es va obrir davant meu de manera natural, gràcies a la meva mare, a la meva infantesa sempre vaig estar en contacte amb la meditació, el ioga, la nutrició, etc…. Sempre vaig saber que volia sanar a la gent, transmetre coneixements per incorporar en el seu dia a dia per tal d’ajudar-los a cuidar-se i implicar-se en el seu procés de canviar alguns hàbits. Sempre vaig sentir atracció per tot el món emocional que intuïa darrere dels símptomes i malalties, la somatització com expressió de la incoherència que ens emmalalteix. Així doncs em vaig dedicar a viure en plena presència i senzillament la vida em va anar posant al davant les oportunitats que m’han dut a ser la terapeuta que sóc i que sempre he estat.

L’any 1995 als meus 22 anys vaig iniciar els meus estudis a la escola de tècniques japoneses Hideo Asai a la ciutat de Barcelona. Em vaig graduar com a especialista en Shiatsu, Ito-*Thermie, acupuntura japonesa ( Hinaishin-*ho ), correcció postural japonesa ( Shin Sei Tai-*ho ) i vaig aprofundir en la meditació Zen. Vaig continuar la meva formació com reflexóloga a Barcelona de la mà d’Andoni Barea. Més endavant la vida em va portar a viure uns anys a República Dominicana on la meva experiència professional va ser molt enriquidora treballant amb el Dr. Benjamí Payano en la seva clínica alhora que la meva mare i jo gestionàvem el nostre propi centre de teràpies a la ciutat de Santo Domingo amb gran èxit. Durant aquests anys em vaig formar en Quiromasaje amb Mariucha Totheman, a la mateixa ciutat, Santo Domingo. En tornar a Barcelona, la meva ciutat natal vaig continuar ampliant els meus coneixements formant-me en teràpia craneosacral, teràpia floral del Dr. Bach, constel·lacions familiars i finalment he completat els meus estudis com acupuntora.

Després de 20 anys d’experiència professional, estic plenament dedicada a la pràctica terapèutica tant en consulta individual com en l’àmbit empresarial.

terapias@magdaladharma.es

Tel: +34 635 672 263

Hola, ¿En qué podemos ayudarte?